Nyheter

Sjåføren siktet etter dødsulykke

Fredag morgen mistet en mann i 50-årene livet da han ble påkjørt på Hagan. Sjåføren av ulykkesbilen er siktet for uaktsomt bildrap.

Det var fredag morgen en mann i 50-årene ble påkjørt i nærheten av et fotgjengerfelt ved Kiwi-butikken på Hagan. Det ble igangsatt livreddende førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde.

Sjåføren av ulykkesbilen, en mann i 40-årene, ble fratatt førerkortet på stedet. I tillegg ble han siktet for uaktsomt bildrap.

Det ble igangsatt etterforsking av det inntrufne. Politiadvokat Ulrikke Bekkedal i Øst politidistrikt, opplyser til Romerikes Blad at man særlig etterforsker om ulykken skjedde i eller i nærheten av fotgjengerfeltet. Politiadvokat understreker at det ikke foreligger mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Hun kan videre fortelle at sjåføren har avgitt en forklaring.

Etter hva som blir opplyst, var det mange vitner til ulykken, og det jobbes med avhør av disse.

Politiadvokat Bekkedal opplyser til Romerikes Blad at vil bli vurdert å gjennomføre en rekonstruksjon. Til avisen forteller hun videre at det er gjennomført kriminaltekniske undersøkelser som vil bli ferdigstilt av politiet og oversent til Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe.